Een vergelijkingssite voor

Voetbalreizen en tickets

Vergelijk voetbalpakketten en zie jouw favoriete team live!

Zoek hier naar voetbalreizen over de hele wereld, variërend van losse voetbaltickets tot een complete reis met hotel en vlucht

Zoek en vergelijk voetbalreizen

Voetbalreis.nl is een website die de prijzen voor voetbaltickets en voetbalreizen toont van verschillende Nederlandse reisbureaus en Ticket bedrijven. De website is opgericht in 2008 met de ambitie om het makkelijker te maken voor Nederlandse voetbalfans. Tegenwoordig is het mogelijk om 20 verschillende Nederlandse bedrijven te vergelijken, van bedrijven die tickets voor een enkele wedstrijd verkopen tot bedrijven die pakketten verkopen waarbij de accomodatie en de vliegtickets zijn inbegrepen.

Zoek de voetbalclub die je wil zien, of kies een interessante bestemming of competitie. Vergelijk voetbaltickets, hotels en vliegtickets van de verschillende bedrijven die vertegenwoordigd zijn. De daadwerkelijke boeking wordt gemaakt op de website van het reisbureau. Hou er rekening mee dat de betalingsmethode, garanties en andere factoren bij de verschillende bedrijven kunnen verschillen.

Neem, als je hulp nodig hebt contact met ons op per e-mail of Social Media en we zullen ons best doen om je te helpen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook om deel te nemen aan wedstrijden om voetbalreizen te winnen of voor het ontvangen van andere aanbiedingen.

In slechts een paar jaar is de interesse voor voetbalreizen enorm gegroeid in Nederland. Tegenwoordig volgen we het nationale elftal van Nederland, evenals ons favoriete Europese team, en we maken deel uit van de fantastische sfeer, zowel binnen als buiten de arena.

Of Nederland nu meedoet met het Europees Kampioenschap of meedingt naar de Wereldbeker, een van de buitenlandse competities of een Champions League wedstrijd, steeds meer fans kiezen ervoor om de wedstrijden live te kijken in plaats van voor de TV. We gaan samen met familie, vrienden en collega's, om te genieten van een weekend met voetbal van wereldklasse.

Met de jaren is het makkelijker geworden om voetbaltickets en arrangementen te kopen, daarom is het aantal reizigers toegenomen. Tegenwoordig is er een groot aantal Nederlandse bedrijven dat tickets en voetbalreizen aanbiedt. Op deze website hebben wij de meeste verzameld.

Meest Bezocht

Veel gestelde vragen

Zodra reisbureaus en ticketverkopers hun aanbiedingen op hun websites zetten, zullen ze ook bij ons zichtbaar worden. Soms kan het een paar dagen duren voordat alle reisbureaus in staat zijn om hun prijzen te tonen.

Controleer of de bevestigingsmail niet in je spamfolder zit. Zo niet, dan raden we je aan om contact op te nemen met het bedrijf waar je de tickets hebt gekocht.

Soms worden wedstrijden verzet, maar er kan ook een fout zijn gemaakt op onze site of die van het reisbureau. De datum die wordt gegeven op de officiële site van de club is altijd de referentiedatum, dus controleer het daar nog eens.

Dit ligt aan de liga in kwestie. Het schema voor de Franse liga wordt meestal in het midden van juni uitgebracht, die van de Engelse liga eind juni en de rest in juli.

Nee, deze moeten rechtstreeks bij de ticketverkoper of het sportreisbureau worden gekocht.

We werken met de meeste partners op deze site al meerdere jaren samen en we zijn nog geen enkel probleem tegengekomen dat we niet hebben kunnen oplossen.

We raden je aan om rechtstreeks contact op te nemen met de club om meer informatie te krijgen over toegankelijkheid. Dit soort informatie wordt normaal gezien ook op de website van de club vermeld.

Bepaalde reisbureaus hebben directe contracten met sommige geselecteerde clubs met betrekking tot de verkoop van hun wedstrijdtickets en het regelen van voetbaltrips, in andere woorden, ze gebruiken geen tussenpersoon.

We raden je aan om contact op te nemen met een paar reisbureaus die ervaring hebben met het werken met groepen, om een aantal offertes op te vragen waar je uit kunt kiezen.