Programma 2018 | 2019

Ek Voetbal Tickets en Vervoer

De Europese Kampioenschappen van 2012 worden in twee landen gehouden, namelijk in Polen en Oekraïne. Het is de derde keer dat de UEFA twee landen heeft aangewezen om de Europese kampioenschappen gezamenlijk te organiseren. Eerder waren België en Nederland (2000) en Oostenrijk en Zwitserland (2008) gastlanden. Als je al tickets hebt kunnen bemachtigen voor een of meerdere wedstrijden dan staat je een geweldig avontuur te wachten. Polen en Oekraïne hebben enorm veel te bieden voor de fans die niet alleen maar in de stadia of cafés willen zitten.

Als je dan toch in dit gedeelte van Europa bent, grijp dan je kans om goed om je heen te kijken. De twee buurlanden hebben een schat aan geschiedenis en cultuur. In zuid Polen ligt de stad Oswiecim, ook wel bekend als Auschwitz, een van de gruwelijkste concentratiekampen tijdens de Tweede Wereld oorlog. Het kamp is open voor bezoekers.

Hoe gek het ook klinkt, de vriendelijkste en meest toegankelijke Rivièra van Europa ligt aan de Zwarte Zee, in Oekraïne. Hier is van alles te beleven. Voor een paar euro al kan je bijvoorbeeld zwemmen met dolfijnen.

Zowel Polen als Oekraïne kennen steden waar de geschiedenis terug gaat tot de Middeleeuwen. Er is dan ook veel te zien in deze plaatsen, maar winkelen kan er ook goed.

Beoordeling en review Voetbalreis.nl

Lees hier alle reviews

4,7 van 5 (3 reviews)

Goede, overzichtelijke site.

5 van 5

Hele snelle vergelijkingssite met veel extra informatie.

4 van 5

Fijne en overzichtelijke vergelijkingen

5 van 5