We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Programma 2018 | 2019

manchester Tickets en Vervoer

Nu hoef je niet langer te dromen over een voetbalreis naar Manchester, vanaf vandaag kan je je droom verwezenlijken. Een voetbalreis naar Manchester is het ultieme avontuur voor iedereen, of je nu met de hele familie gaat of met een vriendengroep. Iedereen zal plezier hebben in een stad die van alles te bieden heeft.

De stad Manchester is de thuisbasis voor zowel Manchester United als Manchester City. De twee teams spelen ieder jaar spannende derby’s en vechten ook ieder jaar om de Premier League titel. Nu krijg je de kans om zo’n wedstrijd te zien, of andere wedstrijden van beide teams en dat terwijl je geniet van de mooie stad Manchester.

Manchester ligt in het noordwesten van Engeland en is een oude industriestad. De stad speelde een belangrijke rol tijdens de industriële revolutie en heeft ook een grote rol gespeeld binnen de textieldustrie.

Boek nu een voetbalreis naar Manchester, het wordt ongetwijfeld een belevenis die je niet snel meer zal vergeten. Je kan uit drie verschillende arrangementen kiezen. De goedkoopste optie is om een arrangement te boeken met daarin de reis, overnachtingen en wedstrijdticket inbegrepen. Andere alternatieven zijn het boeken van alleen een wedstrijdticket of een arrangement met daarin de overnachtingen en wedstrijdticket.

Beoordeling en review Voetbalreis.nl

Lees hier alle reviews

4,7 van 5 (3 reviews)

Goede, overzichtelijke site.

5 van 5

Hele snelle vergelijkingssite met veel extra informatie.

4 van 5

Fijne en overzichtelijke vergelijkingen

5 van 5