We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Programma 2018 | 2019

milaan Tickets en Vervoer

Een voetbalreis naar Milaan is de perfecte manier om spannend voetbal te combineren met zon, lekker eten, winkelen en een enorme dosis cultuur. Milaan kent twee grote en concurrerende voetbalclubs, Milan en Inter. Een voetbalreis naar Milaan is een must voor iedereen die fan is van een van of van beide teams.

AC Milan en Inter behoren tot de twee grootste en meest succesvolle voetbalclubs van Italië en ze kennen een grote aanhang over de hele wereld. Voetbalreizen naar Milaan zijn daarom razend populair. Maar naast spannende wedstrijden kan deze stad je alles bieden dat je maar kan wensen voor een vakantiebestemming. Door de aanwezigheid van een groot aantal studenten en de vele fans die naar de stad komen voor de twee wereldberoemde teams, kent Milaan ook een wild en cool nachtleven. Buiten feesten om zijn er bovendien vele theaters, opera’s, imposante gebouwen, mooie parken en goede winkelmogelijkheden te vinden.

Boek een voetbalreis naar Milaan en beleef en van ’s werelds spannendste steden op haar best. Woon Italiaans profvoetbal live bij en geniet tegelijkertijd van heerlijk zonnig en warm weer. Voetbalreizen naar Milan kent drie arrangementen om uit te kiezen. Reis+hotelovernachtingen tijdens je verblijf+ wedstrijdticket Hotelovernachtingen tijdens verblijf + wedstrijdticket Wedstrijdticket

Beoordeling en review Voetbalreis.nl

Lees hier alle reviews

4,7 van 5 (3 reviews)

Goede, overzichtelijke site.

5 van 5

Hele snelle vergelijkingssite met veel extra informatie.

4 van 5

Fijne en overzichtelijke vergelijkingen

5 van 5