We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Programma 2020 | 2021

Portugal Tickets en Vervoer

Portugal is een van de mooiste landen van Europa en heeft alles wat je maar kan wensen als je er even lekker tussenuit wilt voor een lange of korte vakantie. Voetbalreizen naar Portugal worden steeds populairder en je ziet dat mensen van heinde en ver komen om een wedstrijd live te zien in dit mooie land. Portugal heeft meerdere topteams en een paar van ’s werelds beste spelers. Voetbal is dan ook de onbetwiste volkssport van Portugal. Om maar een paar van de populaire clubs te noemen: SL Benfica Lisboa, SC de Braga, FC Porto en Sporting CP Lisboa.

Portugal was een een paar honderd jaar geleden een van ’s werelds vooraanstaande naties, het land dreef veel handel en had een bloeiende economie. Vandaag de dag biedt Portugal toeristen uit de hele wereld een idyllisch landschap, een spannende geschiedenis en een grote hoeveelheid cultuur. Voetbalreizen naar Portugal zijn geschikt voor iedereen, voor families met kleine kinderen, voor stellen, voor jongerengroepen en voor een stel vrienden. Overdag kan je genieten van winkels in de grote steden, zonnebaden op een van de prachtige zandstranden of wandelen in de vrije natuur. ’s Nachts krijgt het land een ander gezicht wanneer de nachtclubs en cafés hun deuren openzetten. Meestal gaat het feest door tot diep in de nacht; wanneer de laatste gasten vertrokken zijn is de nieuwe dag vaak al aangebroken.

Er zijn drie mogelijke arrangementen om uit te kiezen voor een voetbalreis naar Portugal: Retourvlucht+hotelovernachtingen+wedstrijdticket Hotelovernachtingen+wedstrijdticket Wedstrijdticket