We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Programma 2021 | 2022

4 Dec 2021
Millwall vs Birmingham
The Den
Championship
vanaf60 €
Lees meer
26 Dec 2021
Fulham vs Birmingham
Craven Cottage
Championship
vanaf45 €
Lees meer

Birmingham Tickets en Vervoer

Loop je al een tijdje te dromen over het live bijwonen van een echte Engelse topwedstrijd? Is het altijd al je wens geweest om een keer een Premier League-wedstrijd te zien en dan wel Birmingham FC? Nu heb je de kans om op de tribune te zitten en je geliefde Birmingham aan te moedigen, ze te zien spelen tegen een tegenstander in het St. Andrews Stadion en de adrenaline door je lichaam te voelen gaan. Voetbalreizen naar Birmingham FC is geschikt voor de hele familie, voor een vriendengroep of voor de fanatieke supporter.

Ga er een paar dagen ertussen uit met voetbalreizen naar Birmingham. Doe cultuur op terwijl je naar je favoriete team gaat kijken. Birmingham biedt alles wat men kan wensen als het gaat om sport en ontspanning.

Het team Birmingham, of The Blues zoals ze wel worden genoemd, werd opgericht in 1875 en speelt als sinds 1885 professioneel voetbal. Het thuisstadion is St. Andrew Stadiu, en biedt plaats voor 30.000 supporters.

Birmingham is een oude industriestad en dat is te merken waar je ook bent in de stad. Ben je op zoek naar vertier dan is het de juiste plaats, voor de hele familie. Hier vind je alles van mooie parken tot spannende musea en winkelstraten. ’s Avonds wanneer de winkels sluiten, gaan de pubs en nachtclubs open. Daar gaat het leven door totdat de ochtend weer begint en een nieuwe dag aanbreekt. Voetbalreizen naar Birmingham is een plezier voor de hele familie en er zijn verschillende arrangementen om uit te kiezen. Of je boekt een volledig arrangement met daarin de reis, hotel en wedstrijdticket, of je boekt een hotel en het wedstrijdticket of je boekt bij ons enkel het wedstrijdticket.