We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Programma 2019 | 2020

27 Maart 2020
Engeland vs Italien
Vriendschappelijke
vanaf84 €
Lees meer
12 Juni 2020
Turkey vs Italien
EK-Voetbal
vanaf 320 €
Lees meer
17 Juni 2020
Italien vs Zwitserland
EK-Voetbal
vanaf 303 €
Lees meer
21 Juni 2020
Italien vs Wales
EK-Voetbal
vanaf 211 €
Lees meer

Italien Tickets en Vervoer

Steeds meer voetbalfans ontdekken de voordelen van een georganiseerde reis naar een topvoetbalwedstrijd in de Europese competitie. Een voetbalreis hoeft echter niet te bestaan uit enkel voetbal. Een voetbalreis biedt je de uitgelezen kans om naast voetbal ook nog iets van het land te zien. Veel reisaanbieders proberen voetbalreizen in de vorm van arrangementen te verkopen. Op deze manier zit het vliegticket, de hotelovernachting en het wedstrijdticket in de prijs inbegrepen. Het is veel makkelijker dan wanneer je zelf een reis regelt.

Italië is het voetballand bij uitstek en heeft veel meer te bieden dan alleen pizza en spaghetti. Een voetbalreis naar Italië zal een herinnering zijn voor het leven. De grote voetbalcompetitie in Italië heet Serie A. Roma, Juventus en Milan zijn maar een paar van de totaal 20 topteams die in de Italiaanse Serie A spelen.

Ga je op een voetbalreis naar Italië dan mag je absoluut niets missen van het land zelf, dat vibreert van geschiedenis en cultuur. Rome was eens de hoofdstad van het machtige Romeinse Rijk en de sporen zijn nog steeds terug te zien in de stad. Dat geldt overigens voor de hele Italiaanse laars. Een advies dat wij geven is om ook een auto te huren tijdens je voetbalreis zodat je de mogelijkheid hebt om veel te zien van dit prachtige land.