Bekijk de populaire
Bestemmingen

Voetbalreizen naar Engeland

Engeland is het meest populaire land voor voetbalreizen, met grote namen als Manchester United, Liverpool, Arsenal, Chelsea, Tottenham en Manchester City. De lijst houdt niet op!

Voetbalreizen naar Spanje

Spanje is, naast dat het natuurlijk een erg fijne bestemming is, ook een voetballand van topklasse. Met teams als FC Barcelona en Real Madrid kun je genieten van voetbal op wereldklasse, heerlijk eten én een comfortabel klimaat.

Voetbalreizen naar Duitsland

Met teams als Bayern Munich en Borussia Dortmund, drukbezette tribunes en een toegewijd publiek, is de Bundesliga een van de meest interessante liga’s van Europa. Perfect voor diegenen die houden van grote steden én een voetbalcultuur.

Voetbalreizen naar Italië

In Italië kun je voetbal combineren met geweldig eten, winkelen, zon en strand. Met teams als Juventus, Milan, Roma en Napoli, kun je Europees voetbal op zijn best meemaken.

Voetbalreizen naar Frankrijk

In Frankrijk is PSG de afgelopen jaren het meest succesvolle team gebleken. Hier kun je cultuur, winkelen, restaurants en uitgaan met voetbal combineren en je zult zeker een geweldig weekend hebben.

Voetbalreizen naar Nederland

Voetbal is de meest populaire sport in Nederland en er zijn teams die elk jaar in de Champions League/European League spelen. Breng een bezoekje aan Amsterdam waar je voetbal kunt combineren met cultuur en winkelen.

Meest Bezocht