We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Programma 2018 | 2019

rome Tickets en Vervoer

Italië wordt maar al te vaak geassocieerd met Pizza en het Oude Romeinse rijk. Maar in Italië kan je ook absoluut niet om echt profvoetbal heen. Italiaans voetbal, de Serie A, zie je live het beste. Wat is spannender dan een voetbalreis naar Rome om SS Lazio of AS Rome te zien vechten om de kampioenstitel?

Twee van de succesvolste voetbalteams in Italië delen dezelfde stad: AS Rome en SS Lazio. De twee teams treffen elkaar ieder jaar in een spannende derby en als je geluk hebt krijg je de kans deze te zien tijdens jouw voetbalreis.

Rome biedt dat je je kan wensen voor een korte vakantie. Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk uit je reis haalt, bezoek het Colosseum, de beroemde aquaducten, de Aureliaanse Muur of het Forum Romanum. Als je nog meer wilt weten over de geschiedenis en de cultuur van het oude Romeinse Rijk bezoek dan Galleria Borghese, de Kapitoolse musea en de Vaticaanse musea. Rome heeft zoveel bezienswaardigheden dat je ze nooit allemaal kunt bezoeken, zelfs niet als je er een jaar zou doorbrengen. Plan je bezoek daarom goed.

Voetbalreizen naar Rome zijn geschikt voor iedereen. Voor diegenen die echte voetbalfanaten zijn, kan een voetbalreis vergeleken worden met een bedevaart naar het heilige land. Je kan uit verschillende arrangementen kiezen voor voetbalreizen naar Rome: Vlucht+Hotel+Wedstrijdticket Hotel+Wedstrijdticket Wedstrijdticket

Beoordeling en review Voetbalreis.nl

Lees hier alle reviews

4,7 van 5 (3 reviews)

Goede, overzichtelijke site.

5 van 5

Hele snelle vergelijkingssite met veel extra informatie.

4 van 5

Fijne en overzichtelijke vergelijkingen

5 van 5