We vergelijken aankoopprijzen met tweedehandsprijzen. Prijzen kunnen afhankelijk van het aanbod hoger of lager uitvallen dan de richtprijs

Voetbalreizen naar Paris Saint Germain

Vergelijk voetbalreizen naar Paris Saint Germain

Paris Saint-Germain heeft op korte tijd de suprematie in Frankrijk weten te grijpen en onder het bewind van een hyperambitieus clubbestuur is er een sterrenformatie samengesteld met de crème de la crème uit de internationale voetbalwereld. Met spelers zoals Messi, Neymar en Mbappé moet de Parijse club definitief op de kaart gezet worden van de Europese topclubs. Een trip naar Parc Des Princes is dus een absolute garantie op voetbal van de bovenste plank. Op onze website hebben wij de beste formules verzameld om een zorgeloos avontuur te plannen richting de hoofdstad van Frankrijk.

Een voetbaltrip naar Paris Saint-Germain kopen?

Via de website van PSG is het mogelijk om rechtstreeks tickets te kopen voor de wedstrijden uit de Ligue 1 en de Coup de France. Maar voor de iets grotere affiches zoals bijvoorbeeld ‘Le Clasico’ tegen Olympique Marseille wordt het al vlug een huzarenstukje om tickets te bemachtigen. Dit probleem voorkom je door via een van onze aanbieders op onze website jouw voetbaltrip te boeken. Bovendien kan je ook voor het totale gemak gaan en een bureau andere praktische zaken uit handen laten nemen door een pakket te kiezen met een voordelige vlucht, verblijf en andere randactiviteiten.

Parc Des Princes: boek een stadiontour bij PSG.

Naast een wedstrijd bijwonen is het ook absoluut de moeite waard om een stadiontour te boeken om zo Parc Des Princes en de identiteit van PSG volledig te ontdekken. Van de net getrokken kalklijnen op de grasmat tot de kleedkamers waar Lionel en Kylian nakaarten over wedstrijden, je kan je helemaal inleven als speler, fan of coach. Hoewel de Parijzenaren nog nooit de UEFA Champions League wisten winnen beschikt PSG ook over een goed gevulde trofeeënkast en een heel rijke clubgeschiedenis.

Boek vandaag nog jouw tickets voor epische voetbaltrip naar PSG.

Parc Des Princes dat sinds het EK 2016 een capaciteit heeft van 51.000 toeschouwers ligt op een kwartiertje wandelafstand van het stadscentrum van Parijs wat het dus makkelijk bereikbaar maakt, ook per bus of metro. Vanzelfsprekend is Parijs naast voetbal ook absoluut de moeite waard om te ontdekken. ‘De lichtstad’ of ‘Stad van de liefde’ is maar een kleine greep uit de aliassen die deze metropool met zich meedraagt. Tickets bemachtigen voor een wedstrijd kan een hele uitdaging zijn, kies daarom bij ons een partner uit voor een wedstrijd naar keuze en geniet van een zorgeloze voetbaltrip!.

Programma 2024 | 2025