We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Programma 2021 | 2022

3 Okt 2021
Bayern München vs Frankfurt
Allianz Arena
Bundesliga
vanaf 179 €
Lees meer
17 Okt 2021
Bayer Leverkusen vs Bayern München
Bayarena
Bundesliga
vanaf 195 €
Lees meer
23 Okt 2021
Bayern München vs Hoffenheim
Allianz Arena
Bundesliga
vanaf 179 €
Lees meer
6 Nov 2021
Bayern München vs Freiburg
Allianz Arena
Bundesliga
vanaf 135 €
Lees meer
27 Nov 2021
Bayern München vs Arminia Bielefeld
Allianz Arena
Bundesliga
vanaf 135 €
Lees meer
4 Dec 2021
Borussia Dortmund vs Bayern München
Signal Iduna Park
Bundesliga
vanaf 295 €
Lees meer
8 Dec 2021
Bayern München vs Barcelona
Allianz Arena
Champions League
vanaf 469 €
Lees meer
11 Dec 2021
Bayern München vs Mainz
Allianz Arena
Bundesliga
vanaf 135 €
Lees meer
18 Dec 2021
Bayern München vs Wolfsburg
Allianz Arena
Bundesliga
vanaf 155 €
Lees meer
8 Jan 2022
Bayern München vs Borussia Monchengladbach
Allianz Arena
Bundesliga
vanaf 155 €
Lees meer
15 Jan 2022
Köln vs Bayern München
RheinEnergieStadion
Bundesliga
vanaf 225 €
Lees meer
22 Jan 2022
Hertha Berlin vs Bayern München
Olympiastadion
Bundesliga
vanaf 145 €
Lees meer
5 Feb 2022
Bayern München vs Leipzig
Allianz Arena
Bundesliga
vanaf 200 €
Lees meer
19 Feb 2022
Bayern München vs Greuther Furth
Allianz Arena
Bundesliga
vanaf 135 €
Lees meer
5 Maart 2022
Bayern München vs Bayer Leverkusen
Allianz Arena
Bundesliga
vanaf 160 €
Lees meer
19 Maart 2022
Bayern München vs Union Berlin
Allianz Arena
Bundesliga
vanaf 145 €
Lees meer
9 April 2022
Bayern München vs Augsburg
Allianz Arena
Bundesliga
vanaf 135 €
Lees meer
23 April 2022
Bayern München vs Borussia Dortmund
Allianz Arena
Bundesliga
vanaf 295 €
Lees meer
7 Mei 2022
Bayern München vs Stuttgart
Allianz Arena
Bundesliga
vanaf 358 €
Lees meer
14 Mei 2022
Wolfsburg vs Bayern München
Volkswagen Arena
Bundesliga
vanaf 275 €
Lees meer

Voetbalreizen met Bayern München

Bayern München is door de jaren heen duidelijk de succesvolste Duitse voetbalclub. Geen andere club komt in de buurt van het aantal prijzen dat Bayern München heeft gewonnen. Als je van Duits voetbal houdt en van Bayern München in het bijzonder, dan moet je een voetbalreis naar München kopen.

Het kan erg lastig zijn om aan tickets te komen voor een thuiswedstrijd van Bayern München. De wedstrijden zijn altijd uitverkocht en vaak is het zelfs zo dat niet alle leden van de officiële fanclub aan tickets kunnen komen. Met het bestellen van een voetbalreis naar München via een reisbureau kan het zijn dat je toch aan een ticket kunt komen voor een thuiswedstrijd. Als je een pakketreis bestelt, krijg je zowel een hotel als eventueel een vlucht mee in de prijs.

Bayern München werd opgericht in 1900, maar werd pas eind jaren zestig succesvol. Sindsdien ging er bijna geen seizoen voorbij dat er geen prijs werd gewonnen. Door de jaren heen won Bayern München 22 Duitse titels, 15 keer de DFB-pokal en 4 keer de Europa-cup/Champions League. Legendes die voor de club hebben gespeeld zijn onder andere Franz “Der Kaiser’’ Beckenbauer, Gerd Müller, Paul Breitner, Lothar Matthäus en Oliver Kahn.

Feiten over de Allianz Arena

FC Bayern München en TSV 1860 München delen dit stadion in de Bundesliga. Het is heel bijzonder dat twee van dergelijke grote clubs een stadion delen, zeker in Duitsland. De derby in de Allianz-Arena is dan ook iets speciaals. Als je het Duitse voetbal wilt meemaken dan doe je er goed aan om een wedstrijd te bezoeken tussen 1860 München en de giganten van Bayern München.

Feiten over de Allianz Arena

De Allianz Arena werd in 2005 in gebruik genomen ter vervanging van het Olympische stadion. De capaciteit is 69.000 toeschouwers, hiervan zijn er 13.500 staanplaatsen. Met deze capaciteit is de Allianz Arena het twee na grootst stadion in Duitsland. Slechts het Signal Iduna Park in Dortmund en het Olympisch Stadion in Berlijn zijn groter. Vanwege de ronde vorm van het stadion, heeft het de bijnaam de Schlauchboot, dat is Duits voor rubberboot.

Bereikbaarheid

De Allianz Arena ligt iets buiten het centrum van München, in de omgeving van Fröttmaning in het noordelijke deel van de stad. Het is eenvoudig per auto te bereiken via de E45 die langs het stadion ligt. Het makkelijkst is toch om de metro te nemen (lijn 6 in noordelijke richting, station Fröttmaning)

De geschiedenis van het stadion


Plannen voor een nieuw stadion in München waren er al in 1997. De lokale overheid had plannen om het Olympisch Stadion te renoveren en moderniseren, maar Bayern München had andere plannen. In oktober 2002 begon men met de bouw. Circa 2,5 jaar later was het stadion klaar. Het stadion werd in gebruik genomen op 30 mei 2005 met een wedstrijd tussen 1860 München en Nürnberg.
De Allianz Arena was sindsdien toneel voor zowel wedstrijden tijdens het WK voetbal als de Champions League finale in 2012 (waar Chelsea won van ´thuisclub´ Bayern München). In de laatste jaren heeft men ingezien dat het stadion onderhand te klein is voor Bayern München, maar gelijktijdig te groot voor 1860 München. Dit kleine broertje overweegt om een eigen klein stadion te bouwen, hoewel er tot nu toe geen concrete plannen zijn.

Bayern München Tickets en Vervoer

Verwezenlijk een droom die je alle lange tijd hebt. Ga met voetbalreis.nl naar Bayern-München. Ben jij een echte voetbalfanaat en ben je ook fan van het succesvolste team van Duitsland, Bayern-München? Nu heb je de kans om op een onvergetelijke voetbalreis te gaan en krijg mogelijkheid je favoriete team te zien spelen. Bovendien ga je dan ook meteen een van Europa’s levendigste steden bezoeken.

Als je geluk hebt kan je je voetbalreis combineren met het beroemde bierfestival. In München, de derde grootste stad van Duitsland, vindt ieder jaar het Oktoberfest plaats. Het Oktoberfest is een festival dat twee weken duurt en waar duizenden bierliefhebbers uit de hele wereld op af komen. Als je toch liever tijdens een ander jaargetijde op een voetbalreis naar Bayern-München dan hoef je je niet te vervelen. In de stad staat een onder andere groot technisch museum, Deutsches Museum, dat zeker een bezoek waard is.

Voor een voetbalreis naar Bayer-München kan je kiezen uit drie verschillende arrangementen. De beste en voordeligste optie is een arrangement met daarin de reis, overnachtingen en wedstrijdticket. Een andere optie is een arrangement met daarin de overnachtingen en wedstrijdticket. De laatste optie is het boeken van enkel een wedstrijdticket.

Wat je kunt doen in München

Aanbevolen wordt om eind september naar München te gaan, dan kun je tijdens die trip ook genieten van het wereldberoemde ‘’Oktoberfest’’. Maar er is veel meer te doen in München. Je kunt naar Blomberg gaan om te bobsleeën (zonder ijs), Schloss Nymphenburg bezoeken of naar het enorme BMW-museum gaan.