We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Programma 2018 | 2019

madrid Tickets en Vervoer

Een voetbalreis naar Madrid is de perfecte manier om een mini vakantie te vieren. Ga er een paar dagen of lang weekend tussenuit en zie je favoriete team een thuiswedstrijd spelen. Madrid is de thuisbasis voor zowel Atlético Madrid als Real Madrid. Beide teams behoren tot de grootste voetbalteams van Spanje. Real Madrid wordt zelfs beschouwd als een van de grootste en beste teams van de wereld. Een team dat ook gekoppeld kan worden aan een paar van ’s werelds grootste spelers uit de geschiedenis van het voetbal.

Atlético Madrid heeft het Vicente Calderón als thuisstadion en Real Madrid speelt in het Estadio Santiago Barnabéu. Beide stadions zijn beloond met vijf sterren wat iets zegt over de kwaliteit van de stadions. Maak beslist een rondleiding in een van deze twee sportarena’s tijdens je voetbalreis naar Madrid.

Madrid heeft voor ieder wat wils, of je nu van voetbal houdt of niet, een zonaanbidder bent of niet, van winkelen en een grote stad houdt of niet, een mini vakantie naar Madrid is altijd goed besteed. Als je van cultuur houdt, bezoek dan een van de vele musea die de stad rijk is. Zo staan bijvoorbeeld, het Prado museum, het Centro Cultural Reina Sofia en het Museo Thyssen- Bornemisza in Madrid.

Maar uiteindelijk gaat het in Spanje om het nachtleven. Je krijgt bijna de indruk dat mensen nooit slapen. Zowel overdag als ’s nachts zijn er mensen op straat en van alle leeftijden. De cafés en nachtclubs, maar ook de parken en straten, zijn altijd druk bezocht, dag en nacht. Je hoeft je dus niet te vervelen in Madrid.

Het aanbod van arrangementen voor voetbalreizen naar Madrid is het volgende: Vlucht+Hotel+Wedstrijdticket Hotel+Wedstrijdticket Wedstrijdticket

Beoordeling en review Voetbalreis.nl

Lees hier alle reviews

4,7 van 5 (3 reviews)

Goede, overzichtelijke site.

5 van 5

Hele snelle vergelijkingssite met veel extra informatie.

4 van 5

Fijne en overzichtelijke vergelijkingen

5 van 5