We vergelijken aankoopprijzen met tweedehandsprijzen. Prijzen kunnen afhankelijk van het aanbod hoger of lager uitvallen dan de richtprijs

Voetbalreizen naar Newcastle

Vergelijk voetbalreizen naar Newcastle United FC

Wie een voetbalreis naar Newcastle United plant zal het zich niet beklagen. The Magpies die de stad Newcastle upon Tyne’ vertegenwoordigen staan gekend voor hun passie en hartstocht. Bovendien mocht de club recent nieuwe kapitaalkrachtige eigenaars verwelkomen waardoor het prompt de rijkste club ter wereld is geworden en er veel ambitieuze plannen op tafel liggen in het St James’Park. Benieuwd naar hoe het allemaal verloopt? Boek via een van onze reispartners een voordelige trip.

Hoe boek ik een voetbalreis naar Newcastle United?

Bij onze touroperators kan je terecht voor als je enkel naar losse wedstrijdtickets zoekt maar ook als je vlucht en verblijf uit handen wil geven. Bij de operators die op onze website staan zal je telkens de meest voordelige prijzen op de markt vinden. Ga voor een pakketreis en laat alles regelen door een van onze reispartners, zo kan jij zorgeloos jouw voetbalreis tegemoet gaan.

Boek een van de unieke tours en ontdek het stadion van Newcastle

Als je een reis boekt naar Newcastle United is het zeker de moeite om een Stadium Tour te boeken om St James’ Park achter en boven de schermen te ontdekken. De club biedt verschillende tours aan waaronder een ‘Classic Tour’, ‘Rooftop Tour’ of een ‘Private Tour’. Bij de Classic Tour ontdek je de hele historie van de club en bezoek je elk hoekje van het stadion van dugout tot kleedkamers. De ‘Rooftop Tour’ is dan weer voor de waaghalzen die vanop 45 meter hoogte het landschap van Tyneside mogen waarnemen.

Koop tickets voor Newcastle United en ervaar een topclub in wording

St James’ Park is een juweel onder de Engelse Stadions. De traditionele steile tribunes achter de goals zorgen voor die typische Britse sfeer bij thuiswedstrijden. Het stadion biedt plaats aan 52.000 toeschouwers en is daarmee nummer 8 van grootste stadions in Engeland. Tickets bemachtigen is geen evidente klus. Abonneehouders krijgen namelijk voorrang bij het aankopen van losse tickets en dan pas komen anderen aan de beurt mits die dan nog eens lid zijn van de supportersfederatie van de club. Bij onze reispartners kan je direct zonder veel moeite tickets en reis boeken in een zeer makkelijke en transparante procedure. Veel plezier richting Newcastle!

Programma 2024 | 2025

14

Sep

2024

Wolverhampton

vs

Newcastle

Molineux Ground

Premier League

vanaf 119 €

Lees meer

21

Sep

2024

Fulham

vs

Newcastle

Craven Cottage

Premier League

vanaf 85 €

Lees meer

5

Okt

2024

Everton

vs

Newcastle

Goodison Park

Premier League

vanaf 179 €

Lees meer

26

Okt

2024

Chelsea

vs

Newcastle

Stamford Bridge

Premier League

vanaf 158 €

Lees meer

30

Nov

2024

Crystal Palace

vs

Newcastle

Selhurst Park

Premier League

vanaf 165 €

Lees meer

7

Dec

2024

Brentford

vs

Newcastle

Griffin Park

Premier League

vanaf 475 €

Lees meer

29

Dec

2024

Manchester United

vs

Newcastle

Old Trafford

Premier League

vanaf 158 €

Lees meer

4

Jan

2025

Tottenham

vs

Newcastle

Tottenham Hotspur Stadium

Premier League

vanaf 149 €

Lees meer

25

Jan

2025

Southampton

vs

Newcastle

St Mary's Stadium

Premier League

vanaf 129 €

Lees meer

15

Feb

2025

Manchester City

vs

Newcastle

Etihad Stadium

Premier League

vanaf 199 €

Lees meer

26

Feb

2025

Liverpool

vs

Newcastle

Anfield

Premier League

vanaf 299 €

Lees meer

8

Maart

2025

West Ham

vs

Newcastle

Olympic Stadium

Premier League

vanaf 89 €

Lees meer

19

April

2025

Aston Villa

vs

Newcastle

Villa Park

Premier League

vanaf 158 €

Lees meer

3

Mei

2025

Brighton

vs

Newcastle

Falmer Stadium

Premier League

vanaf 198 €

Lees meer

18

Mei

2025

Arsenal

vs

Newcastle

Emirates Stadium

Premier League

vanaf 1 182 €

Lees meer

Over voetbalreizen met Newcastle

Newcastle United is de grootste club in het noorden van Engeland, hoewel sommige fans van Sunderland dat niet graag toe willen geven. Successen waren er voor de The Magpies (de eksters) bij het ingaan van de negentiende eeuw en het lijkt erop dat er weer succesvolle tijden aan komen voor Newcastle.

Zelfs al is St. James’ Park groot, het is bijna altijd uitverkocht. Velen hebben een seizoenkaart en daarnaast gaan er veel tickets naar de officiële fanclub. Om zeker te zijn van een ticket voor een thuiswedstrijd van Newcastle, kun je een pakketreis met korting kopen waarbij een ticket, hotel en vlucht is inbegrepen.

Newcastle werd opgericht in 1892, toen fuseerde Newcastle East End met Newcastle West End. Het was ook in 1892 dat de club verhuisde naar St. James’ Park. Newcastle won 4 keer de Engelse titel, 6 keer de FA-cup en 1 Europese titel (de Jaarbeursstedenbeker) dat was de voorganger van de UEFA-Cup, de huidige Europa League.

Wat je kunt doen in Newcastle

Newcastle is een relatief grote stad, er is dus veel vertier, vermaak en cultuur waar je jouw tijd aan kunt besteden. Als je kinderen hebt kun je naar kinderboekhandel 7 Stories gaan. Zoals de naam het al zegt, hier heb je 7 etages met boeken! Ook kun je een rondvaart op de Tyne maken en de stad vanuit een heel ander perspectief bekijken.

Feiten over St. James’ Park

St. James’ Park in Newcastle is niet alleen één van de grootste voetbalstadions van Engeland, het is ook één van de stadions met de beste sfeer. Het is nooit stil op St. James’ Park en als de thuisclub een doelpunt scoort, dan barst er een oorverdovend lawaai uit.

Feiten over St. James’ Park

St. James’ Park draagt momenteel de naam Sports Direct Arena en is het stadion van Newcastle United. Het stadion is het op drie na grootst stadion in Engeland. Slecht Old Trafford en het Emirates Stadium zijn groter en natuurlijk ook Wembley. Er is plaats voor niet minder dan 52.339 toeschouwers. Het record aantal toeschouwers werd gehaald in 1930 toen er 68.386 toeschouwers een wedstrijd zagen tussen Newcastle en Chelsea.

Geschiedenis van het stadion

Er werd al lang voetbal gespeeld op de plek waar St. James’ Park is gebouwd. Er gaan verhalen over plannen voor een voetbalveld op die plaats sinds 1880. Toen Newcastle United werd opgericht in 1892 kwam men tot realisatie van het bouwen van een echt stadion. In 1899 had St. James’ Park een capaciteit van 30.000 toeschouwers. Slecht enkele jaren later was de capaciteit verhoogd naar 60.000 toeschouwers.

Sindsdien duurde het lang voordat er veranderingen werden gedaan aan het stadion. Er was namelijk onenigheid tussen de club en de lokale overheid. In de jaren zeventig en tachtig vonden er ingrijpende verbouwingen plaats. Begin jaren negentig werden er ook grote investeringen gedaan. Het was toen dat het stadion zijn huidige gedaante kreeg. In augustus 2000 werden de laatste aanpassingen gedaan en kreeg het stadion zijn huidige gedaante en capaciteit.

Bereikbaarheid

St. James’ Park ligt niet ver weg van het centrum van Newcastle. Je kunt er naar toe lopen, maar het makkelijkst is het met de metro. Het stadion heeft zijn eigen station, St. James. In de nabijheid van het station vindt je het nodige vertier en restaurants, dus op wedstrijddagen kun je de gehele dag in de omgeving vertoeven.