We vergelijken aankoopprijzen met tweedehandsprijzen. Prijzen kunnen afhankelijk van het aanbod hoger of lager uitvallen dan de richtprijs

Voetbalreizen naar Chelsea

Vergelijk voetbalreizen naar Chelsea FC

Als je een Chelsea-fan bent, dan zal een voetbaltrip naar Chelsea FC waarschijnlijk hoog op je verlanglijstje staan, aangezien de club in de afgelopen jaren een van de meest succesvolle is. Wil je spelers als Kanté, Lukaku en Timo Werner hun snelle, technische voetbal van dichtbij zien in het 2021/2022 seizoen? Op onze site geven we een overzicht van zowel complete voetbaltrips naar Chelsea FC als losse tickets naar hun thuiswedstrijden. Kies de optie die het beste bij jou past.

Hoe een voetbaltrip naar Chelsea FC te kopen?

Er zijn drie verschillende opties: alleen een los ticket, een pakket met hotel of een pakket met hotels en vluchten. Aangezien Londen een van de meest populaire toeristische steden is en Chelsea een van de grootste teams van de stad, is het stadion altijd vol. Veel van onze partners zijn officiële partners van Chelsea, wat bekent dat je als koper met een gerust hart kunt kopen. Pak de kans om het team te zien strijden in zowel de liga- als bekerwedstrijden thuis in Stamford Bridge, samen met meer dan 40.000 andere supporters.

Koop souvenirs of bekijk Stamford Bridge van dichtbij

Breng een bezoekje aan plekken die normaliter alleen toegankelijk zijn voor spelers, scheidsrechters, coaches en de pers. De tour duurt ongeveer een uur en hierin krijg je de kans om in zijn eigen museum meer te weten te komen over de ontwikkeling van de club en de geschiedenis. Bekijk de gecombineerde lunchpakketten incl. bezichtigingen om het meeste uit je bezoek te halen.

Tickets voor Chelsea kopen of een pakketdeal?

Als je jouw tickets voor de thuiswedstrijden van Chelsea direct van de club wilt kopen, moet je eerst een lid worden van de club. Zo niet, dan kun je ervoor kiezen om je voetbaltrip bij een partner te kopen, dus bij een van de ticketaanbieders of reisbureaus die hier op de website staan. Bezoek de groteske Stamford Bridge en geniet van de sfeer waar de Premier Leagues-wedstrijden zo bekend om zijn. Vergelijk prijzen voor tickets en pakketdeals van alle grotere verkopers.

Programma 2023 | 2024

Over voetbalreizen met Chelsea

Chelsea was net in opkomst toen Abramovich de club in 2003 kocht. Ze hadden onder andere de Europa-Cup 2 gewonnen in het seizoen 1997/98 en de FA-Cup in 1999/2000. Maar na 2003 is Chelsea een echt grote club geworden. Met de eindoverwinning in de Champions League in het seizoen 2011/12 wordt Chelsea echt gerekend tot de grote Europese clubs.

Je kunt losse tickets of pakketreizen kopen als je Chelsea thuis wilt zien spelen op Stamford Bridge. Tickets zijn niet echt goedkoop. Chelsea heeft namelijk de hoogste toegangsprijzen in de Premier League. Je kunt tickets op internet kopen of telefonisch, (als je tenminste lid bent van Chelsea’s fanclub), maar het makkelijkst is tickets te kopen in een pakket samen een vlucht en hotel. Dat bespaart je ook nog eens een hoop tijd.

Chelsea had nog geen grote status tot aan het seizoen 2004/05. Hier wonnen ze het Engelse kampioenschap voor de tweede keer. Sindsdien wordt de prijzenkast op Stamford Bridge geleidelijk aan gevuld. Met grote sterspelers als John Terry, Frank Lampard, Didier Drogba en Ashley Cole, heeft Chelsea de laatste jaren vele prijzen gewonnen. Chelsea was 4 keer kampioen van Engeland, 7 keer wonnen ze de FA-Cup, 4 keer de League-Cup en 1 keer de Champions League.

Wat je kunt doen in Londen

Londen is een metropool dat je van alles kan bieden aan vertier en vermaak. In Londen heb je goede restaurants, bars en zie ook de vele bezienswaardigheden. Ervaar de geschiedenis in de coulissen van één van de vele musea in Londen, ga naar de grote winkelstraten en doe er jouw inkopen, ga naar de markt in Camden en veel meer.

Feiten over Stamford Bridge

Stamford Bridge is absoluut één van de oudste stadions van Engeland en is de thuishaven van Chelsea FC. Stamford Bridge of slechts The Bridge is een klassiek stadion dat door de jaren heen gebruikt is voor vele sportieve en muzikale gelegenheden. Als je fan bent van Chelsea dan is een bezoek aan The Bridge zeker aan te bevelen.

Feiten over Stamford Bridge

Het stadion Stamford Bridge werd gebouwd in 1877. In het begin werd het veelal gebruikt voor atletiek. Het was eigenlijk in 1905, het jaar waarin Chelsea werd opgericht, dat het voor de eerste keer werd gebruikt als voetbalstadion. Momenteel heeft Stamford Bridge een capaciteit van 41.837 zittende toeschouwers. In de jaren dertig en de jaren daarna was de capaciteit echter dubbel zo groot. Het record aantal toeschouwers werd gehaald in 1935 toen er 82.905 toeschouwers aanwezig waren bij een wedstrijd tussen Chelsea en Arsenal.

Geschiedenis van het stadion

Het was 28 april 1877 toen het eerste sportevenement werd georganiseerd op Stamford Bridge. Het betrof hier atletiek. In het begin van de negentiende eeuw werd het stadion gebouwd met de gedachte dat de voetbalclub Fulham er naar toe zou verhuizen, maar het nieuw opgerichte Chelsea nam in plaats daarvan het huurcontract over. Het interessante is dat Stamford Bridge eigenlijk in de wijk Fulham van Londen ligt.

In de jaren zestig en zeventig heeft Chelsea veel veranderd aan Stamford Bridge. Er werden onder andere 2 staantribunes gedeeltelijk omgebouwd tot zittribunes. Deze veranderingen trokken diepe sporen in de financiële huishouding van de club. Men werd genoodzaakt om Stamford Bridge te verkopen. In 1992 kreeg men het stadion, inmiddels in sterk verouderde staat, weer in bezit. Sindsdien gaan de ontwikkelingen de goede kant op. Tussen 1994 en 2002 werd het stadion omgebouwd tot een topmoderne arena.

Bereikbaarheid

Stamford Bridge ligt relatief centraal in Londen, slechte enkele kilometers van het centrum van de stad. Er zijn diverse buslijnen naar het stadion. Ook kun je de metro nemen naar Fulham Broadway (District line).