We compare primary and secondary marketplaces. Prices might be higher or lower than face value.

Programma 2020 | 2021

Voetbalreizen met West Ham

West Ham United FC, of The Hammers zoals ze ook vaak worden genoemd, is één van de vele grote voetbalclubs in Londen. Door de jaren heen waren ze vaak terug te vinden in de hoogste Engelse divisie. West Ham United behoorde tot de grootste clubs van Engeland en Europa in de jaren zestig. Toen speelden er legendes als Bobby Moore, Martin Peters en Geoff Hurst.

Een voetbalreis naar West Ham bestel je het makkelijkst bij een reisbureau dat gespecialiseerd is in voetbalreizen. Daar kun je jouw tickets samen met vlucht en of hotel in een pakketreis bestellen. Als je zelf een ticket wilt kopen kan dat door de website van West Ham te bezoeken, telefonisch tickets te kopen of gewoon bij de ingang van het stadion.

West Ham United werd opgericht in 1895 als Thames Ironworks FC. In de wijk West Ham in Londen was er toen veel staalindustrie, vandaar die naam. In 1900 veranderde de club de naam in West Ham United Football Club. West Ham heeft door de jaren heen vier grote prijzen gewonnen. Het betrof drie keer de FA-Cup en één keer de Europa-Cup 2 voor bekerwinnaars in 1965. Engels kampioen zijn ze tot nu toe niet geweest.

Feiten over Upton Park

Als je een West Ham United-fan bent, ga je zeker van het machtige gevoel genieten als je ze ziet spelen op hun thuisveld in het Olypic Stadium in noordoost Londen. Dit is Engels voetbal op zijn best en je kunt van de sfeer genieten temidden van duizenden gelijkgestemden.

Over het Olympic Stadium

Het Olympic Stadium werd gebouwd voor de Zomerspelen in 2012 en voor de Paralympics in Londen en ligt in Stratford, in het oosten van Londen. Na de spelen waren er vele geïnteresseerde partijen die de arena wilden overkopen maar het ging uiteindelijk naar West Ham. Het renoveren van de arena duurde een aantal jaar en dus was het pas in seizoen 2016/2017 dat het team kon beginnen met het spelen van hun thuiswedstrijden daar.

Vervoer

De makkelijkste manier om de arena te bereiken is per metro. De meest dichtstbijzijnde stations zijn Stratford en Stratford International en hiermee kun je arena in minder dan 40 minuten bereiken vanaf de meeste grote stations in Londen. Met de auto is het slechts een ritje van zo’n 25 minuten vanaf de M25 – de ringweg van Londen – en een uur rijden vanaf alle internationale luchthavens van Londen.

De geschiedenis van Olympic Stadium


West Ham werd opgericht in 1895 en speelde vanaf 1904 hun thuiswedstrijden in Boley Ground (ook bekend als Upton Park). De arena, met zitplaatsen voor 35.016 fans, werd een aantal keer heringericht en gerenoveerd maar na 112 jaar was het tijd om te verhuizen naar het Olympic Stadium – met een dubbele capaciteit van 60.000 zitplaatsen.

De club heeft een 99-jarig contract getekend voor de arena en heeft seizoenstickets voor het seizoen 2016/2017 verkocht, wat een positief signaal is dat de verhuizing goed is gegaan. Ze moeten echter wel hun plek in de Premier League behouden om dit alles te bekostigen.

West Ham Tickets en Vervoer

Wil je Engels topvoetbal zien op zijn best? Er gaat niets boven een echte Premier League wedstrijd live. Nu heb je de kans om deze droom te verwezenlijken door met voetbalreizen naar West-Ham United te gaan.
Het team waar meerdere topvoetballers hebben gespeeld, zoals Geoff Hurst, Bobby Moore en Martin Peters.
Moedig je team aan terwijl ze winnen in het Boleyn Ground stadion en geniet van een paar dagen of een lang weekend in Londen.

Neem je vrienden of familie mee op avontuur met een voetbalreis naar West-Ham. Iedereen zal plezier hebben tijdens deze reis, die zowel voorziet in topvoetbal als in perfecte mogelijkheden voor winkelen en vermaak in Londen.
Vergeet niet het wereldberoemde warenhuis Harrods te bezoeken of het Madame Tussauds waar je zowel Jack the Ripper als de vorige Paus Johannes Paulus II kan ontmoeten.

De pubs Duke of Edinburgh en The Queens zijn de verzamelplekken vooraf aan de aftrap van de wedstrijden. Kom in de stemming terwijl je geniet van een hapje en drankje omringd door andere West Ham fans.

Er zijn drie mogelijkheden om met voetbalreizen een wedstrijd van West-Ham bij te wonen. Het makkelijkst en simpelst is om een volledig verzorgd arrangement te boeken, met daarin de reis, overnachtingen en wedstrijdtickets inbegrepen. Een andere mogelijkheid is een arrangement met enkel de wedstrijdtickets en een hotel. Wil je zelf je overnachtingen en reis regelen dan kan je bij ons nog altijd het wedstrijdticket boeken.

Wat je kunt doen in Londen

De wijk West Ham is thuishaven voor vele accommodaties die werden gebruikt tijdens de Olympische Spelen van 2012. Hier is echt veel te bezichtigen. Overigens is er in heel Londen veel te ontdekken, zowel voor als na de wedstrijd. Het is moeilijk om je te vervelen in Londen!