We vergelijken aankoopprijzen met tweedehandsprijzen. Prijzen kunnen afhankelijk van het aanbod hoger of lager uitvallen dan de richtprijs

Voetbalreizen naar Tottenham

Vergelijk voetbalreizen naar Tottenham

Voetbaltrips naar Tottenham en Londen zijn erg populair en het team speelt zeer vermakelijk voetbal. Met spelers als Harry Kane, Christian Eriksen, Dele Alli en anderen heeft het team afgelopen jaren erg goed gepresteerd en staat nu aan de absolute top van de Premier League. Op onze site kun je huidige prijzen van voetbaltrips naar Tottenham Hotspurs vergelijken van alle grotere ticketaanbieders en reisbureaus. Spurs speelt het 2017/2018 seizoen in Wembley terwijl hun thuisbasis White Hart Lane wordt herbouwd. Het nieuwe stadion is naar verwachting klaar vóór het 2018/2019 seizoen.

Hoe koop ik een voetbaltrip naar Tottenham?

Op onze website kun je losse wedstrijdtickets kopen of een complete voetbalreis naar Tottenham, inclusief hotel en/of vlucht. Selecteer de wedstrijd waarin jij geïnteresseerd bent en vergelijk de aanbiedingen van de verschillende verkopers. Denk aan wat voor jou belangrijk is; goede plekken in de tribune, een fijn hotel of iets anders. Sommige wedstrijden zijn snel uitgekocht dus wees er snel bij.

Meer dan één wedstrijd zien tijdens je voetbaltrip?

Als je een voetbaltrip naar Londen boekt om jouw Tottenham te zien spelen kun je het ook combineren met andere leuke dingen. Londen heeft een hoop te bieden en er is voor ieder wat wils. Als je erover nadenkt om het hele weekend te blijven, kun je wellicht meer dan een wedstrijd zien. Er spelen een hoop Londen-teams in de hoogste divisies.

Koop tickets voor Tottemham en ervaar jouw team van dichtbij

Op dit moment speelt het team zijn thuiswedstrijden in het Wembley Stadium, met een capaciteit van 90.000 toeschouwers. De makkelijkste manier om de arena te bereiken is met de metro en er zijn tevens vele restaurants en pubs in de omgeving. Om tickets te bemachtigen voor de thuiswedstrijden van Tottenham kun je voor sommige wedstrijden direct bij de club kopen. De makkelijkste manier is echter om ze te kopen via een gevestigde dealer.

Programma 2023 | 2024

10

Aug

2024

Tottenham

vs

Bayern München

Tottenham Hotspur Stadium

Vriendschappelijke

vanaf 199 €

Lees meer

Over voetbalreizen met Tottenham

Tottenham is een club die bekend staat om het mooie voetbal. Zo is het al sinds lange tijd. Kwalificaties waren niet altijd uniek, maar Tottenham, ook wel Spurs genoemd is altijd leuk om naar te kijken.

De meeste thuiswedstrijden van Tottenham zijn snel uitverkocht. Als je zelf tickets wilt regelen kan dat op internet, telefonisch en direct bij White Hart Lane. Het wordt toch aanbevolen dat je tickets bestelt via een reisagent, daar vindt je ook pakketreizen met vlucht en hotel.

Tottenham werd opgericht in 1882. Door de jaren heen hebben ze twee keer de Engelse titel gewonnen. (de laatste in 1960/61) 8 keer wonnen ze de FA-cup (de laatste in 1991) en 4 keer de League-Cup. Het is overigens interessant te weten dat Tottenham de eerste editie van de UEFA-Cup won in 1972. Grote sterren in een recent verleden waren onder andere David Ginola, Robbie Keane, Sol Campbell, Luka Modric en Jürgen Klinsmann.

Wat je kunt doen in Londen

Als je een voetbalreis bestelt en je hebt tijd over, dan is dat geen probleem want de tijd gaat vanzelf om. Je kunt er één van de vele musea bezoeken, naar de winkelstraten gaan of gewoon ergens gaan zitten en genieten van een biertje van de tap.

Feiten over White Hart Lane

Alle fans van Tottenham moeten minstens één keer in hun leven de Spurs zien spelen. Het is op White Hart Lane, of slechts The Lane in het noordelijke deel van London waar de Spurs hun thuiswedstrijden spelen. Bezoek voor een wedstrijd ook de pub The Bricklayers Arms, dit is de pub van de thuisclub en wordt daarom warm aanbevolen. De stemming is er altijd top.

Feiten over White Hart Lane

White Hart Lane heeft een capaciteit van 36.420 toeschouwers. Dat maakt het tot het kleinste stadion voor een topclub in Engeland. Het record is echter 75.308 toeschouwers.
Dat was tijdens een FA-cup wedstrijd tegen Sunderland in 1938 waar deze enorme schare supporters bij aanwezig was.

Geschiedenis van het stadion

Tottenham werd opgericht in 1882, maar het was pas in 1899 dat men verhuisde naar White Hart Lane. De club nam een oude tuinderij over en er werd een voetbalveld aangelegd. De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen Notts County. Er wordt gezegd dat daar circa 5000 toeschouwers bij aanwezig waren.
Enkele jaren na deze eerste wedstrijd onderging White Hart Lane al grote veranderingen. Net voor de eerste wereldoorlog bood het stadion al plaats aan bijna 50.000 toeschouwers. In de jaren 30 werd het stadion verder uitgebouwd tot een capaciteit van meer dan 70.000 toeschouwers. Sindsdien wordt het stadion heel langzaam aan van staanplaatsen omgevormd tot zitplaatsen en wordt hierdoor de capaciteit verminderd. De laatste verbouwing op White Hart Lane werd uitgevoerd in 1998, toen er een nieuwe sectie werd gebouwd op de Paxton Roadtribune.

Bereikbaarheid

White Hart Lane ligt aan de weg White Hart Lane in het district Tottenham in Londen.
Het stadion ligt één mijl ten noorden van het centrum van Londen. Het stadion is eenvoudig te bereiken door de A-406 te volgen. Vanuit het centrum van Londen kan je de A-10 in noordelijke richting volgen en dan in westelijke richting Tottenham High Road volgen. Het makkelijkst is het echter met de trein. Het kost je circa 20 minuten om van Liverpool Street Station te komen naar het station bij White Hart Lane.