We vergelijken aankoopprijzen met tweedehandsprijzen. Prijzen kunnen afhankelijk van het aanbod hoger of lager uitvallen dan de richtprijs

Voetbalreizen naar Brentford

Vergelijk voetbalreizen naar Brentford FC

Brentford Football Club is een club uit de stad Brentford gelegen in het westen van Londen. De club die de bijnaam ‘The Bees’ met zich meedragen werd opgericht in 1889. De club vierde onlangs zijn terugkeer naar het hoogste niveau in Engeland. De laatste keer dat Brentford FC in de hoogste afdeling actief speelde, was in 1947. Fulham FC en Queens Park Rangers zijn ook afkomstig uit het westen van Londen en zijn de rivalen van Brentford. Via onze website kun je alle beschikbare voetbalreizen naar Brentford FC makkelijk vergelijken.

Hoe een voetbaltrip naar Brentford FC kopen?

Wedstrijdtickets online boeken voor wedstrijden van Brentford FC is geen simpele klus. Eerst en vooral is er de beperkte capaciteit van het Brentford Community Stadium met 18.000 zitplaatsen. Veel wedstrijden zijn vlug uitverkocht en bovendien wordt er vereist dat je lid bent van een erkende supportersclub alvorens je een poging kan wagen om een ticket te boeken. Gelukkig van je via een van onze reispartners heel simpel en efficiënt tickets kopen voor jouw wedstrijd naar keuze. Ga voor een reispakket en laat meteen ook jouw en verblijft uit handen nemen aan steeds de meest voordelige prijzen!

Ervaar het splinternieuwe stadion van Brentford FC

Maak je klaar om een van de meest moderne voetbalstadions te ontdekken in Europa. Het Brentford Community Stadium is naar Engelse normen eerder compact maar wel hypermodern. De club besloot bewust met een kleine capaciteit van start te gaan waarbij bijbouwen vlug en efficiënt kan naarmate de club groeit. Het opende zijn deuren in 2020 voor het grote publiek. In het nieuwe stadion zijn veel moderne eet en drinkgelegenheden en een splinternieuwe fanshop die menig grote clubs jaloers maakt.

Koop tickets voor Brentford FC voor een onvergetelijk Engels weekend!

Het Brentford Community Stadium ligt in een zeer interessante wijk in Brentford ten westen van Londen waar veel te doen valt. Ga je je voor een reispakket met een langer verblijf? Neem dan zeker ook eens een kijkje in The Musical Museum waar je de evolutie van klank kan ontdekken. Ook zijn er veel typische Engelse ‘pubs’ waar je van Engelse speciale bieren kan genieten! Cheers!

Programma 2023 | 2024