We vergelijken aankoopprijzen met tweedehandsprijzen. Prijzen kunnen afhankelijk van het aanbod hoger of lager uitvallen dan de richtprijs

Voetbalreizen naar Napoli

Vergelijk voetbalreizen naar SSC Napoli

SSC Napoli is in Italië een van de meest populaire clubs met bijna 3 miljoen aanhangers in Italië. Enkel Juventus en de beide Milanese clubs Inter & AC doen beter. Een voetbaltrip naar Napels is dan ook een zeer populaire tijdsbesteding geworden bij menig Europese voetballiefhebbers. De club heeft met het ‘Stadio Diego Armando Maradona’ het op twee na grootste stadion in Italië met een capaciteit van maar liefst 60.000 toeschouwers. Zoals geweten is Diego Maradona een god in Napels die de club zijn meest succesvolle periode deed beleven eind jaren tachtig met twee landstitels en de UEFA Cup (het huidige UEFA Europa League).

Hoe boek ik een voetbaltrip naar SSC Napoli?

We hebben al mogen ondervinden dat online tickets vinden voor wedstrijden van SSC Napoli een hele uitdaging kan zijn. Via heel wat partijen op het internet worden tickets voor dit team aangeboden waarbij niet altijd de correcte prijzen gehanteerd worden. Wij hebben alvast een overzicht samengesteld van de meest betrouwbare reispartners die telkens het beste willen voor voetbalfans. Je kan er naast losse wedstrijdtickets ook voor kiezen om reispakketten te boeken waarbij ook jouw verblijf en vlucht meteen worden geregeld.

Maak in de historische stad van Napels een Maradonna tour

Boek een trip naar SSC Napoli en boek in het historisch centrum een Maradona Tour waarbij je door de straten van de stad in de Spaanse Wijk Quartieri Spagnoli terechtkomt waar spontaan een Maradona Museum is ontstaan. Waarneem ook de legendarische levensgrote muurtekening van Diego Maradona gemaakt door de schilder Mario Filardi.

Koop tickets voor SSC Napoli en ervaar Italiaans topvoetbal!

Het stadion van SSC Napoli ligt op een uur wandelafstand maar is met het openbare vervoer uitstekend bereikbaar binnen het half uur. De stad Napels is een echte juweel en is zeker de moeite om te ontdekken in combinatie met een voetbalwedstrijd van een van Italië’s grootste clubs. Bij onze reispartners zijn verschillende formules beschikbaar om van een echt zuiders weekend te genieten!

Programma 2024 | 2025